NIEUWS

Onze samenwerking

Als er een dierbaar persoon in uw leven wegvalt word u geconfronteerd met veel emoties. Daarbij komt ook nog eens het regelen van de begrafenis of crematie wat in deze verdrietige tijd veel onrust geeft. Ook de wens van uw overleden dierbare aangaande bloemwerk is in deze tijd geen gemakkelijke opgave.

Wij beseffen dat er tijdens het overlijden van een dierbare veel geregeld en beslist moet worden. Door onze samenwerking met Brouwer Uitvaartzorg (locatie Doorn en Fryske Marren), Uitvaartzorg Rijksen en steenhouwerij Rijksen (locatie Veenendaal) willen wij u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. Het belangrijkste is voor u de rust en de ruimte te creëren, zodat u de tijd heeft om afscheid te nemen.

www.begrafenisondernemingbrouwer.nl

www.rijksenuitvaartzorg.nl

www.steenhouwerij-rijtink.nl

 

Heeft u vragen? Bel gerust 0343-453438 of mail naar info@john-achterberg.nl

 

verzorgingstips voor uw snijbloemen

U krijgt 7 dagen vaasgarantie op bloemwerk. De geleverde bloemen zijn van een goede kwaliteit, zodat u ten minste 7 dagen kunt genieten, mits u de bloemen op de juiste wijze verzorgt. Verzorgt u uw boeket goed, dan heeft u er nog langer plezier van en bloeien de bloemen extra goed. Hoe verzorgt u bloemen? Klik hier voor de verzorgingstips.