een waardig afscheid voor uw dierbare

Als er een dierbaar persoon in uw leven wegvalt word u geconfronteerd met veel emoties. Daarbij komt ook nog eens het regelen van de begrafenis of crematie wat in deze verdrietige tijd veel onrust geeft. Ook de wens van uw overleden dierbare aangaande bloemwerk is in deze tijd geen gemakkelijke opgave.

Wij beseffen dat er tijdens het overlijden van een dierbare veel geregeld en beslist moet worden. Door onze samenwerking met Brouwer Uitvaartzorg (locatie Doorn en Fryske Marren), Uitvaartzorg Rijksen en steenhouwerij Rijksen (locatie Veenendaal) willen wij u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. Het belangrijkste is voor u de rust en de ruimte te creëren, zodat u de tijd heeft om afscheid te nemen.

www.begrafenisondernemingbrouwer.nl

www.rijksenuitvaartzorg.nl

www.steenhouwerij-rijtink.nl

 

neem de tijd

John Achterberg Rouwbloemen wil u graag bijstaan in deze voor u zo moeilijke tijd. Wij nemen samen met u de tijd om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat uw wensen verwerkt worden in bloemen en uitdrukken wat uw overleden dierbare voor u heeft betekend en nog steeds betekend. U kunt ten alle tijden een afspraak met ons maken bij ons in de winkel of bij u thuis. Onderstaand vindt u een selectie van bloemwerk dat past bij een afscheidsmoment. Wij raden u aan even de tijd te nemen om deze te bekijken.

Alle bloemwerken zijn naar eigen wens aan te passen, of een geheel eigen ontwerp is uiteraard ook altijd te bespreken. Mocht een bloemwerk u erg aanspreken kunt u er ook voor kiezen uw bestelling telefonisch of per mail aan ons door te geven.

Wij vergemakkelijken het proces van bloemwerk kiezen voor het afscheidsmoment graag voor u. Heeft u vragen? Bel gerust 0343-453438 of mail naar info@john-achterberg.nl

 
eigen werk

Onderstaand ziet u afscheidsbloemen zoals wij deze hebben gemaakt. Sinds 19 mei 2017 laten wij onze eigen werk fotograferen, om u een duidelijk gevoel te geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen. U moet er zeker van kunnen zijn dat hetgeen u besteld ook word geleverd. in deze periode heeft u het al moeilijk genoeg.

 
Speciaal  rouwwerk

Er zijn diverse mogelijkheden hoe een laatste groet er voor uw dierbare uit kan zien. Uw wens kunnen wij voor u in uitvoering brengen. Een voorbeeld van speciaal rouwwerk treft u onderstaand.  

 

Voorbeelden rouwwerk

Onderstaand treft u voorbeelden aan van hetgeen John Achterberg Rouwbloemen voor u kan verzorgen. De vorm en de bloemsoorten zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. 

  
kranslegging

Een kranslegging is een plechtige gebeurtenis, waarbij een bloemenkrans(en) bij een graf of een gedenkplaats worden gelegd. John Achterberg Rouwbloemen verzorgt elk jaar door héél Nederland herdenkings- / rouwkransen. Alle herdenkings- / rouwkransen zijn naar eigen wens aan te passen, of een geheel eigen ontwerp is uiteraard ook altijd te bespreken.

Heeft u vragen of speciale wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.