Bloemenarrangement

Mooie bloemen of bloemstukken op een kantoor of bedrijfsentree geven een luxe uitstraling en scheppen een fijne sfeer voor uw medewerkers, maar zeker ook aan de bezoekers aan uw bedrijf. Bloemenadvies John Achterberg is bij uitstek de leverancier als het gaat om bloemen en bloemstukken aan uw bedrijf. Wij leveren bloemenarrangementen aan bedrijven, restaurants, overheidsinstellingen en evenementen. Of het nu gaat om verse of zijde bloemen, wij zijn van alle markten thuis en maken voor u de mooiste creaties geheel in de door u gewenste stijl.


 

uw wensen en stijl

Tijdens ons eerste bezoek bij u op locatie bespreken wij de opties en geven wij u advies omtrent plaatsing van bloemwerken. Gezamenlijk bespreken wij uw wensen omtrent huisstijl en kleuren die in de bloemwerken worden verwerkt, hier ook rekening houdend met de verandering van seizoenen en de laatste trends. Er is altijd een stijl die bij uw bedrijf past!

U kunt overigens altijd wisselen in kleur, samenstelling, stijl en vaas.

 

 

seizoenen en feestdagen

Ieder jaar brengt verschillen seizoenen met zich mee, denk u hierbij aan de lente, zomer, herfst en winter, maar ook de paasdagen en de kerst. U kunt er voor kiezen uw bloemwerken hierop aan te passen, zo straalt u bedrijf continu de stemming van elk seizoen of feestdag uit.

 

 

 

Bloemen verversen

Wekelijks verversen wij de bloemen, dit word doorgaans op een vaste dag gedaan die met u word afgesproken. Komt het de afgesproken dag niet uit of u wil tussendoor de bloemen nog een keer ververst hebben is dit een optie.

Facturatie gebeurt altijd achteraf. Eén keer per maand krijgt u van ons een correct overzicht van de bloemwerken die door ons aan u de maand heen zijn geleverd.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte neem gerust contact met ons op.

 

Wij zijn gevestigd in Leersum provincie Utrecht, maar wij bieden deze service door heel Nederland!