plantenarrangement

Mooie planten op een kantoor of bedrijfsentree geven een luxe uitstraling en scheppen een fijne sfeer voor uw medewerkers, maar zeker ook aan de bezoekers aan uw bedrijf. Bloemenadvies John Achterberg is bij uitstek de leverancier als het gaat om planten aan uw bedrijf. Wij leveren plantenarrangementen aan bedrijven, restaurants, overheidsinstellingen en evenementen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u uitgebreid te adviseren over planten op kantoor of bedrijfsruimte geheel in de door u gewenste stijl.Onderhoud beplanting

Na plaatsing van de beplanting bieden wij u ook een onderhoudscontract aan. Met dit onderhoudscontract komen wij maandelijks langs om de planten te verzorgen en eventueel te vervangen. Wij zorgen voor het bijvullen van waterreservoirs, het toedienen van voedingsstoffen, het verwijderen dode beplanting, gele bladeren en het opbinden van de beplanting. We controleren op insecten en bestrijden deze waar nodig. Ook het snoeien voor de vormgeving en groeicorrecties word verzorgt. Op deze manier nemen wij de zorg over en heeft u geen omkijken meer naar de beplanting. Het is natuurlijk ook mogelijk de beplanting tussendoor te vervangen, zodat u regelmatig een verrassend plantenarrangement heeft staan. Dit onderhoudscontract is uiteraard niet verplicht.

 

advies op maat

Tijdens ons eerste bezoek bij u op locatie bespreken wij de opties en geven wij u advies omtrent plaatsing van beplanting. We houden daarbij zowel rekening met de uitstraling van het bedrijfspand als de gezondheid van de plant omtrent lichtinval, tocht, enz. Op die manier heeft u maximaal plezier van uw plantenarrangement! De planten en potten worden gezamenlijk met u uitgezocht op basis van uw wensen en huidige kantoorinrichting. Wij hebben een zeer breed en uiteenlopend assortiment. 

Facturatie gebeurt altijd achteraf. Eén keer per maand krijgt u van ons een correct overzicht van de beplantingen en de werkzaamheden die door ons aan u zijn geleverd. Voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte neem gerust contact met ons op. 

  

Hydrocultuur

Bloemenadvies John Achterberg maakt gebruik van onder andere hydrocultuur als beplantingssysteem. Hierbij groeien de planten op kleikorrels in plaats van in potgrond. Dit is modern, kostenbesparend, duurzaam, praktisch en bovendien decoratief. Natuurlijk is het ook mogelijk om de planten gewoon in potgrond te zetten.


 

Wij zijn gevestigd in Leersum provincie Utrecht, maar wij bieden deze service door heel Nederland!