relatiegeschenken

Als ondernemer wilt u uw zakenrelaties ook een graag in het zonnetje zetten bij speciale gelegenheden of met de kerst bedanken voor de goede zaken van het afgelopen jaar. Bloemenadvies John Achterberg zorgt ervoor dat u dit op een chique bloemrijke manier aan uw zakenrelatie kunt aanbieden. Een mooie fles wijn gecombineerd met een luxe bloemarrangement trekt zeker de aandacht. Bijvoorbeeld een 3-vaks wijnkistje met 1 fles rode en 1 fles witte wijn gecombineerd met een bloemstuk, in de door uw gewenste kleuren.

Wij gebruiken diverse bloemen om het relatiegeschenk te laten uitstralen op de manier zoals u dit wil, en kunnen het geheel in de stijl van ieder jaargetijde of feestdag aanpassen, denkt u hierbij aan de Pasen en kerstdagen.

Misschien heeft u zelf een leuk idee voor een combinatie, laat het ons weten en we denken graag met u mee. U kunt uw keuze maken uit diverse wijnen. De basis keuze bestaat uit een mooie fles rode, witte of rosé wijn, maar ook champagne, prosecco of likeur behoort tot de mogelijkheden. Als u uw relatie(s) extra waardeert met een luxere wijn of een luxe distillaat, dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen.Er zijn diverse maten wijnkisten en schalen mogelijk.

Een impressie relatiegeschenken Kerst 2016 volgt z.s.m. aarzelt niet om contact met ons op te nemen indien u verzekerd wilt zijn van een mooi geschenk. Ook geschenken exclusief wijn maar met snoep of bonbons kunt u bij ons bestellen, alles is mogelijk.

           

 

Wij zijn gevestigd in Leersum provincie Utrecht, maar wij bieden deze service door heel Nederland!